Uslovi:

  • VII stepen stručne spreme – Tehnološki fakultet, Poljoprivedni fakultet (smer prehrambena tehnologija)
  • Radno iskustvo: Minimum 2 godine u prehrambenoj industriji
  • Kompjuterske veštine: Srednji nivo
  • Poznavanje Excel-a: Srednji nivo
  • Inicijativa, visok nivo odgovornosti, spremnost za rad u timu, razvijene organizacione veštine,


Opis poslova:

  • Praćenje i kontrola procesa proizvodnje, poštovanje tehnološkog postupka;
  • Učestvovanje u unapređenju i poboljšanju proizvodnog procesa sa ciljem smanjenja troškova i povećanja efikasnosti proizvodnje;
  • Učestvovanje u kreiranju i sprovođenju preventivnih i korektivnih mera za uklanjanje poremećaja u proizvodnji;
  • Poštovanje i sprovođenje principa svih standarda u delokrugu odgovornosti;
  • Poštovanje principa dobre proizvođačke prakse i dobre higijenske prakse;
  • Odgovoran za poštovanje HACCP Sistema;
  • Utvrđuje kvalitet proizvoda, izračunava njihovu količinu za dobijanje gotovih jela;
  • Odgovoran za kvalitet pripremljenih jela;
  • Vrši operativnu kontrolu kvaliteta i usklađenosti sa tehnologijom kuvanja;
  • Odgovoran za sprovođenje kontrole proizvodnje i njenih rezultata;
  • Odgovoran za kontrolu prisustva alergena u jelima


Nudimo:

  • Rad u stabilnoj kompaniji i dinamičnom okruženju
  • Priliku za učenje i napredovanje.
  • Rad u timu.
  • Kuvani obrok u toku dana.



Gradovi
Beograd


Pozicije posla

Tehnolog u proizvodnji gotove hrane (m/ž)   1

Kategorije
  • Prehrambena tehnologija
  • Poljoprivreda i šumarstvo
Obrazovanje
  • Fakultet