Pravila korišćenja

Upotrebom sadržaja objavljenog na portalu www.poslovi.rs automatski prihvatate aktuelna Pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. www.poslovi.rs omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa Pravilima korišćenja.

Portal www.poslovi.rs zadržava pravo izmene Pravila korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena.

Autorska prava

Portal www.poslovi.rs ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, vizuelne, audio i druge materijale, baze podataka), stoga se neovlašćeno korišćenje bilo kod dela portala smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Preuzeti sadržaji koji se nalaze na portalu su postavljeni u najboljoj nameri i u skladu sa pravilima deljenja sadražaja sa označenim izvorom, odnosno vlasnikom autorskog prava nad preuzetim sadržajem.

Linkovi na druge web stranice

Portal www.poslovi.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koji su objavljeni u dobroj nameri. www.poslovi.rs se ne smatra odgovornim za sadržaje izvan svog portala, kao ni za štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita podataka

Portal www.poslovi.rs štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da ih portal www.poslovi.rs obaveštava o novostima.