Oglas namenjen i osobama sa invaliditetom
Oglas namenjen i osobama čije je školovanje u toku
Za ovu poziciju tražimo prvenstveno osobu koja voli svoj posao, osobu koja je spremna da preuzme odgovornost, da svoje znanje podeli sa kolegama i da svom timu daje primer neprekidnim radom na sebi; osobu koja će aktivno deliti informacije, iskustva i ideje, doprinositi rastu firme i jačanju brenda, koja će pratiti trendove, biti timski igrač, ali i lider.
Mi vam garantujemo rad u dinamičnom okruženju i mladom timu, sa mogućnošću napredovanja, usavršavanja i sticanja dragocenog iskustva iz oblasti ugostiteljstva.
’’Izaberite posao koji volite, i nećete morati raditi ni jedan jedini dan u životu.“ Konfučije
Osobine:
- Komunikativnost
- Inicijativa
- Dobre organizacione sposobnosti
- Strpljivost
- Samodisciplina
- Sistematičnost
- Svestranost, pravednost, liderstvo, odgovornost, izvrsnost i istrajnost
Odgovornosti:
- Nadzor osoblja
- Nadzor objekta
- Nadzor usluge i odnosa osoblja prema klijentu
- Kontrola koštanja robe i materijala kao i njihovo iskorišćavanje (mesečna prezentacija utroška materijalnih i finansijskih sredstava)
- Poznavanje svih ponuda, akcija i menija
- Nadgledanje pripreme jela i pića i usklađivanje sa normativima
- Poznavanje tehnologije pripreme hrane i pića u svojoj PJ; svakodnevno praćenje toka pripreme i prodaje artikala iz jelovnika I karte pića putem ugostiteljskog programa; kontrola utroška repromaterijala
- Izrada onboarding planova za novozaposlene
- Organizovanje i rukovođenje procesom rada u restoranu, kao i svih zaposlenih u okviru njega
- Organizovanje i kontrolu prijema i skladištenja sirovina i robe u restoranu, kao i njihov kvalitet
- Izrada akcionog plana za potrebe organizacije i njegovo sprovođenje
- Vođenje računa o pravilnoj upotrebi osnovnih sredstava i inventara
- Kontrolu naplate usluga i svakodnevno vođenje evidencije iz oblasti svoga rada
- Praćenje, ugovaranje i realizacija pružanja ugostiteljskih usluga u ime i za račun restorana
- Blagovremeno izveštavanje menadžmentu o svim problemima i dešavanjima u restoranu, i aktivno učestvovanje u rešavanju istih
MUST HAVE:
- Vozačka dozvola B kategorije, aktivan vozač
- Organizovanost, pedantnost i preciznost u radu
- Aktivno korišćenje Microsoft Office paketa
- Poznavanje engleskog jezika
- Odlične verbalne i pregovaračke sposobnosti
- Energičnost, pouzdanost, sistematičnost i analitičnost
- Visok stepen odgovornosti i inicijative
MESTO RADA:
- Njegoševa 1, Cvetni trg, Beograd
RADNO VREME:
- 6 dana u nedelji, 8h/obezbeđen topli obrok
Ako se pronalazite u gore navedenim segmentima i spremni ste da preuzmete odgovornost za obavljanje određenih poslova, a pri tome posedujete gore navedene osobine, slobodno nam se obratite u elektronskoj formi Vašim zahtevom za zaposlenje.
Gradovi
Pozicije posla
Menadžer restorana (m/ž) 1
Kategorije
- Turizam i ugostiteljstvo
- Ekonomija i menadžment
Obrazovanje
- Srednja škola
Status posla
- /
Smene
Plata
- / 0 - 0 RSD
Vrline
Osnovna znanja i veštine
Specijalna znanja i veštine
Posebni zahtevi
/