Da li želite da unapredite vašu karijeru i da otkrijete vaš liderski potencijal? Vrhunski međunarodni MBA i master programi su tu da vam pomognu da osigurate svoju buduću karijeru.

YOU ARE FREE TO CHOOSE YOUR FUTURE! DISCOVER YOUR BUSINESS STUDIES ON 4-6 DECEMBER

Pridružite se kolegama profesionalcima na virtuelnom MBA događaju 4. decembra.

Upoznajte master programe iz cijelog svijeta preko interneta 6. decembra.


Access MBA i Access Masters pruža usluge informisanja, pronalaženja i povezivanja perspektivnih kandidata sa akreditovanim i najbolje rangiranim poslovnim školama iz celog sveta.Ako želite da saznate više o svetski najpriznatijim diplomama iz oblasti poslovanja, savršena prilika sa to vam se pruža 4. i 6. decembra. Razgovarajte za direktorima za prijem studenata iz vodećih međunarodnih institucija iz Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država i drugih.


Otkrijte ono najbolje u poslovnom obrazovanju. Evo šta dobijate na svakom događaju:

1. Lične konsultacije sa stručnjakom za obrazovanje u oblasti biznisa.

2. Učestvujte u individualnim sastancima i sastancima u malim grupama sa direktorima za prijem studenata iz HEC Paris, EU Business School, Hult International Business School, ESMT Berlin, Robert Gordon University Aberdeen – RGU, Webster University Vienna i još mnogih drugih.

3. Pronađite informacije o stipendijama i učestvujte u lutriji u kojoj možete osvojiti 1000 EUR za finansiranje vaših studija.


Počnite već danas uz Access MBA 4. decembra

Počnite već danas uz Access Masters 6. decembra