StartFON je projekat Studentske Asocijacije FON-a namenjen razvoju menadžerskih i strateških veština studenata, koji kroz rešavanje studije slučaja za uspešne kompanije kao što su Bambi, Mercator i Knjaz Miloš, imaju priliku da osvoje praksu! Projekat se sastoji iz edukativnog i takmičarskog dela.

StartFON


Edukativni deo projekta će se održati 20. maja i obuhvata obuku koju će držati kompanija Startuj.com o veštinama prezentovanja i prodaje, kao i predavanje Case Study Club-a o samoj metodologiji rešavanja studije slučaja. Tokom prvog dana StartFON-a, kompanije Bambi, Mercator i Knjaz Miloš će zadati svoje studije slučaja učesnicima projekta, nakon čega oni imaju jedan dan da osmisle najbolje rešenje!

Takmičarski deo projekta će se održati 22. maja i sastoji se iz prezentovanja rešenja takmičarskih timova za zadatu studiju slučaja, nakon čega sledi proglašenje pobedničkih timova i dodela nagrada!

Saznaj nešto novo iz oblasti rešavanja studije slučaja, stekni novo iskustvo, dođi u kontakt sa nekim od najuspešnijih kompanija u regionu i osvoji praksu!

Prijave su otvorene od 2 - 15. maja i možete se prijaviti na sledećem linku:

https://cutt.ly/Startfon2022