Omladinska organizacija EKOF Media Group organizuje peti po redu Sajam zapošljavanja „Belgrade Youth Fair“, koji će se održati 18. i 19. aprila, od 10 do 16 časova, u hotelu „Metropol palas“, Bulevar kralja Aleksandra 69, u Beogradu.

Sajam zapošljavanja „Belgrade Youth Fair“ u hotelu „Metropol“

Cilj ovog događaja je povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Manifestacija će oba dana biti podeljena na sajamski i konferencijski deo, gde će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Nacionalna služba za zapošljavanje će i ove godine na svom štandu davati informacije o programima i uslugama NSZ za nezaposlene i poslodavce.

Ove godine se na sajmu očekuje još veći broj različitih kompanija i organizacija, a neke od kompanija učesnica su: Atlantik grupa, Nelt grupa, Delez grupa, Nestle, Apatinska pivara, Merkator S, Koka-kola HBC, PwC, Hemofarm, METRO Cash & Carry, MSG Global Solutions, EY, NCR, Milšped, Erste banka, DDOR, Galenika, Rapsody, Mol, Atos, Marbo i drugi.

Prvi kontakt sa poslodavcima je veoma bitan, pa vas podsećamo da na sajam ponesete više primeraka svoje radne biografije. CV treba da bude napisan pregledno i da sadrži neophodne informacije o obrazovanju i prethodnom radnom iskustvu, kao i vašu tačnu imejl-adresu i broj telefona.

Ukoliko želite da budete deo najvećeg karijernog događaja, pronađete praksu ili posao i učestvujete na radionicama i predavanjima istaknutih stručnjaka, prijavite se putem linka: http://youthfair.rs/prijavi-se.