Filijala Kragujevac Nacionalne službe za zapošljavanje učestvovaće na Sajmu obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija, koji će se održati 29. i 30. marta 2018. godine, od 10 do 15 časova, na Šumadija sajmu, Save Kovačevića bb.

Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija u Kragujevcu

Učešće je prijavilo više od 40 poslodavaca iz Šumadijskog okruga, koji će na sajmu ponuditi preko 350 slobodnih radnih mesta.

Priliku da dođu do posla imaće kandidati sa mašinskim i metalskim zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme (bravari, alatničari, metaloglodači, operateri na CNC mašinama, diplomirani mašinski inženjeri različitih smerova), a u ponudi će biti i radna mesta za diplomirane ekonomiste, prodavce, šivače, krojače, stolare.

Nezaposlena lica imaće priliku da predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koje će ponuditi: Berteks textile, Magneti Mareli, DOO „Gorenje MDM“, Forma ideale, Grah Automotive iz Batočine, Peštan i Bekament iz Aranđelovca, Nikom, Adient Seating, Wacker Neuson, Jelofina, Duga kolor i drugi poslodavci.

Otvaranju sajma, koje je planirano u 12 časova, prisustvovaće direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović, zamenik direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Petar Jarić, načelnica Šumadijskog okruga Biljana Ilić Stošić i predstavnici obrazovnih institucija.