Udruženje studenata tehnike Evrope –- BEST Niš, organizuje 6. i 7. marta deveti sajam poslova i stručnih praksi – Job Fair „Tvoja karijera počinje ovde!“ u holu Elektronskog fakulteta u Nišu. Tokom dva sajamska dana, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da na sajmu stupe u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija, koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima.

Job Fair 2017 - Tvoja karijera počinje ovde!

Događaj će podržati naši dugogodišnji generalni pokrovitelj ,,Microsoft Development Center Serbia“, kao i kompanija ,,ApexSQL“, koja je drugi put zaredom naš generalni pokrovitelj. Zlatni pokrovitelji sajma i ove godine su ,,INGsoftware“ i ,,Johnson Electric“ kao i ,,Quantox Technology“ i ,,Seven Bridges“, koji po prvi put učestvuju na sajmu. Studenti će imati priliku da se sretnu i sa predstavnicima kompanija: ,,enjoying“, ,,Horisen“, ,,Ates Soft“, ,,DYN Tech“, ,,Webelinx“, ,,Net Cast“, ,,Zuhlke“, ,,CRH“ i mnogim drugim.

Takođe, posetiocima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set različitih aktivnosti saznaju dodatne informacije o mogućnostima zaposlenja i da unaprede svoje veštine koje se zahtevaju u modernom sistemu poslovanja.

Na samom sajmu biće organizovani intervjui tri kompanija učesnica –- “Microsoft Development Center Serbia”, “LEONI” i “Zuhlke”, dok će ,,INGsoftware“ održati dvočasovno testiranje. Kandidatima koji budu imali najbolje rezultate na testiranju biće ponuđena stručna praksa. Pokrovitelj sajma ,,ApexSQL“ na sajmu će vršiti selekciju kandidata, koje će nakon završetka sajma zvati na razgovor za posao.

Tokom ovog dvodnevnog događaja, održaće se kratke prezentacije učesnika, na kojima će kopanije pružiti osnovne informacije o oblasti i načinu svog poslovanja.

Predstavnici medijskog partnera sajma portala poslovi.rs održaće radionicu na temu samounapređenja i sticanja radnog iskustva pre kraja studija, pod nazivom “Unapredi sebe! Počni odmah!”.

Broj mesta za sve aktivnosti je ograničen, pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave preko našeg sajta, kako bi sebi obezbedili učešće.

Više informacija o sajmu, prijavama za određene aktivnosti, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, prijateljima sajma i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi. Ona će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.