Udruženje studenata tehnike Evrope- BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada od 11. do 19. maja 2014. godine, organizuje 8. po redu međunarodni akademski seminar na temu polimernih nanokompozita. Projekat je od izuzetnog značaja za Univerzitet u Novom Sadu, kao i grad Novi Sad i Srbiju.

Akademski seminar ,,Under the hood”

Akademski seminar se organizuje u saradnji sa profesorima Fakulteta tehničkih nauka sa Departmana za mehanizaciju i konstrukciono mašinstvo, a podržan je od strane kako Fakulteta tehničkih nauka, tako i od Automobilskog klastera Srbije. Sva predavanja će se odvijati na engleskom jeziku.

Devetodnevni događaj pod nazivom ,,Under the hood” je internacionalnog karaktera gde će učestvovati 20 stranih studenta sa 15 evropskih univerziteta, kao i studenti Univerziteta u Novom Sadu. Nakon odslušanog seminara i polaganja ispita učesnici stiču sertifikat odobren od strane Univerziteta u Novom Sadu.


Više informacija možete naći na sajtu akademskog seminara: http://bestns.org.rs/course2017/ ili http://bestns.org.rs/ za pitanja možete nas kontaktirajte putem e-mail adrese: novisad@best.eu.org.