Opis posla:

  • Planiranje, organizacija, upravljanje i kontrola rada zaposlenih u poslovnoj jedinici (kuhinja, servis, logistika),
  • Planiranje i kontrola nabavke sirovina u saradnji sa glavnim kuvarom,
  • Planiranje, organizacija i nadzor utroška sirovina i finansijskih sredstava poslovne jedinice,
  • Praćenje i unapređenje kvaliteta rada poslovne jedinice,
  • Odgovornost za ispravnost rada opreme u objektu,
  • Kontrola pripreme jela i usklađivanje sa normativima,
  • Sprovođenje standarda bezbednosti hrane,
  • Odgovornost za poštovanje mera bezbednosti i zdravlja na radu, higijene prostora, namirnica i opreme, primenu HACCP sistema,
  • Predlaganje i sprovodjenje mera za poboljšanje kavaliteta usluge i smanjenje troškova,
  • Učestvuje u procesu zapošljavanja u saradnji sa HR sektorom,
  • Odgovornost za izradu rasporeda rada zaposlenih, evidencije prisustva, odsustva, prekovremenih sati i godišnjih odmora u okviru poslovne jedinice.


Kvalifikacije:

  • Iskustvo u upravljanju kuhinjom,
  • Iskustvo u pružanju ketering usluga,
  • Sposobnost upravljanja timom,
  • Izražene organizacione i komunikacione veštine,
  • Poznavanje rada na računaru,
  • Znanje engleskog jezika.


Nudimo:

  • Zaradu 150.000,00 neto,
  • Rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju,
  • Mogućnost napredovanja i profesionalnog usavršavanja,
  • Obezbeđen topli obrok sa našeg menija.


Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, pošaljite biografiju na mail adresu

hrproffesionalketering@gmail.com

ili nas kontaktirajte na

tel. 060/5547035

radnim danima od 08-16h.



Gradovi
Valjevo

Pozicije posla

Menadžer restorana (m/ž)   1

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
Obrazovanje
  • Srednja škola
Status posla
  • Puno radno vreme
Plata
  • / 0 - 150000 RSD

do isteka 29 dana