Lokacija rada: Pula, Hrvatska


Opis radnih zadataka:

  • Organizovanje i nadzor svakodnevnog rada restorana.
  • Priprema, kuvanje i prezentacija jela na najvišem nivou kvaliteta.
  • Pomoć pri izradi i ažuriranju jelovnika.
  • Kontrola kvaliteta namirnica i gotovih jela.
  • Provođenje i nadzor higijenskih i sigurnosnih pravila u skladu s HACCP standardima.
  • Upravljanje zalihama i narudžbama.
  • Vođenje i koordinacija kuhinjskog osoblja.


Uslovi za kandidate koji konkurišu:

  • Poznavanje engleskog i nemačkog jezika; dodatni jezici su prednost.
  • Obavezno iskustvo rada u à la carte restoranima.
  • Organizacione veštine i sposobnost vođenja tima.
  • Usmerenost na kvalitet, preciznost i visoke standarde usluge.
  • Spremnost za timski i individualni rad.


Poslodavac obezbeđuje:

  • Ugovor o radu
  • Izrada radne i boravišne dozvole
  • Početak rada: 1.03.2026 – 30.09.2026.
  • Mesečna zarada zavisi od radnog iskustva kandidata (minimum 2.200 EUR neto)
  • Oprema za rad
  • Bezbednost i zdravlje na radu


Napomena:

Kandidati koji su zainteresovani za ovu vrstu radnog angažovanja i ispunjavaju uslove konkursa svoju radnu biografiju mogu proslediti na e-mail adresu:

resursi@partners-orka.co.rs

ili na kontakt telefon za bliže informacije:

Tel/Viber/WhatsApp +381 61 68 96 575


Kandidati koji nemaju napisanu radnu biografiju, mogu popuniti formular za prijavu na sledećem linku: https://partners-orka.co.rs/partnersorka-cv-online-upitnik/


Kandidati koji prijave dostavljaju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanje kandidata na osnovu zakona o zaštiti podataka.

Usluge agencije za kandidate koji konkurišu su besplatne!



Gradovi
Hrvatska - Svi gradovi

Pozicije posla

Šef kuhinje – Executive Chef (m/ž)   1

Kategorije
  • Prehrambena tehnologija
  • Turizam i ugostiteljstvo
Obrazovanje
  • Srednja škola

do isteka 28 dana