Opis posla:

  • Organizuje rad kuhinje pri čemu obezbeđuje pružanje najvećeg obima pripreme hrane visokog kvaliteta, sa optimalnim angažovanjem resursa (ljudi, oprema, materijala i sirovine, energija i drugo),
  • Predviđa i projektuje dinamiku pripremanja hrane u kuhinji na dnevnom, nedeljnom, mesečnom, i sezonskom nivou,
  • Vodi računa da se oprema, ljudstvo i prostor koriste na najoptimalniji način.
  • Prati stanja zaliha što direktno omogućuje pravovremenu nabavku optimalnih količina sirovina, daje mišljenje pri izboru dobavljača hrane i kuhinjskog i restoranskog pribora,
  • Odgovoran je za kontrolu pravilnog izvršavanja poslova tokom dnevnog rada,
  • Kontroliše sprovođenje HACCP standarda.


Zahtevi:

  • Srednja stručna sprema u trajanju od 3 ili 4 godine (3 ili 4 nivo NOKS-a) stručne ugostiteljske, turističke i druge vrste,
  • Radno iskustvo: minimum 3 godine na istoj ili sličnoj poziciji,
  • Posebni zahtevi: napredno poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet),
  • Vozačka dozvola B kategorije,
  • Sanitarna knjižica.


Pogodnosti:

  • Mogućnost ostvarivanja dodatne zarade kroz stimulacije i bonuse,
  • Privatno zdravstveno osiguranje po povlašćenim cenama,
  • Članarine u sportskim objektima po povlašćenim cenama,
  • Slobodan dan za rođendan,
  • Rad u međunarodnoj kompaniji.



Gradovi
Beograd

Pozicije posla

Šef/ica kuhinje   1

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
  • Ostalo
Obrazovanje
  • Srednja škola