Opis posla 

  • Obavlja poslove posluživanja hrane i pića u restoranima društva.
  • Prima narudžine od gostiju, prenosi ih osoblju u kuhinji ili na šanku i poslužuje goste.
  • Ispostavlja račun i naplaćuje usluge.
  • Postavlja stolove, dekoriše ih i aranžira.
  • Radi sa fiskslnim uređajem, kontroliše rad na fiskslnom uređaju,vodi evidenciju i čuva dokumentaciju.
  • Redovno proverava stanje magacina i šanka i prijavljuje stanje neposrednom rukovodiocu.
  • U skladu sa zakonom podleže obveznom sanitarnom pregledu.
  • Obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca i direktora društva za koje je stručno osposobljen.
  • Odgovoran je za kvalitet pružene usluge, naplatu i manjak u piću i novcu.
  • Vodi i kontroliše evidencije u vezi sa zakonskim obavezama i standardima kvaliteta.


Znanje i veštine

  • Poznavanje rada u ugostiteljstvu
  • Rad u timu
  • Organizacija i komunikacija
  • Spretnost i urednost


Radno iskustvo

  • Obavezno


Profil kandidata

  • Ozbiljni i odgovorni kandidati koji žele angažovanje na duže staze


Nudimo

  • Rad u smenama
  • Jedan slobodna dana u nedelji
  • Topli obrok
  • Sanitarna knjižica


Zaključak

Zadržavamo pravo da kontaktiramo samo kandidate za koje procenimo da odgovaraju našim zahtevima.

Biografije slati isključivo na srpskom jeziku, obavezno priložiti fotografiju skorijeg datuma.

Ukoliko ispunjavate navedene uslove, pošaljite svoju radnu biografiju na e-mail



Gradovi
Beograd

Pozicije posla

Konobar (m/ž)   1

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
Obrazovanje
  • Srednja škola

do isteka 31 dana