Opis posla:

 Organizacija i vođenje tima kuhinje radi efikasnog obavljanja posla,

 Kontrola aktivnosti kuhinje i kvaliteta jela kako bi se obezbedilo poštovanje predviđenih standarda pripreme i prezentacije,

 Kontrola ispravnosti rokova trajanja svih namirnica i deklaracija koje se koriste u kuhinji,

 Trebovanje namirnica potrebnih za pripremu jela iz asortimana restorana,

 Priprema različitih vrsta jela u skladu sa najvišim standardima.


Uslovi:


Poželjno prethodno iskustvo na istoj poziciji minimum 3 godine


Nudimo:

 Rad u hotelu visoke kategorije

 Priliku za stručnim usavršavanjem

 Prijatno radno okruženje

 Obezbeđeni smeštaj i uniforma

 Obezbeđena dva obroka u toku smene




Gradovi
Kopaonik

Pozicije posla

Pica majstor (m/ž)   1

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
  • Prehrambena tehnologija
Obrazovanje
  • Srednja škola

do isteka 29 dana