Opis posla:

  • Organizovanje i rukovođenje timom kuhinje restorana,
  • Kontrola aktivnosti kuhinje i kvaliteta jela kako bi se obezbedilo poštovanje predviđenih standarda pripreme i prezentacije,
  • Kontrola ispravnosti rokova trajanja svih namirnica i deklaracije koje se koriste u kuhinji,
  • Učestvovanje u odabiru novih radnika,
  • Obuka novozaposlenih,
  • Trebovanje namirnica potrebnih za pripremu jela i poslastica iz asortimana restorana,
  • Priprema jela iz asortimana restorana,
  • Saradnja sa menadžerom oko organizacije rada i zaposlenih u kuhinji restorana


  • Uslovi:
  • Poželjno prethodno iskustvo na istoj poziciji minimum 3 godine


Nudimo:

  • Rad u hotelu visoke kategorije
  • Priliku za stručnim usavršavanjem
  • Prijatno radno okruženje
  • Mogućnost stalnog zaposlenja
  • Obezbeđeni smeštaj i uniforma
  • Obezbeđena dva obroka u toku smene



Gradovi
Kopaonik

Pozicije posla

Šef kuhinje (m/ž)   1

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
Obrazovanje
  • Srednja škola
Smene
  • I i II smena