Transcom je švedska multinacionalna kompanija koja posluje širom sveta i poseduje ekspertizu u upravljanju projektima iz različitih grana industrije. U Beogradu posluje od 2014, a u Novom Sadu od 2018. godine. Prošle godine smo otvorili i našu treću kancelariju u Nišu, na šta smo jako ponosni! Nakon devet godina rada u Transcomu je zaposleno preko 800 posvećenih specijalista za korisničko iskustvo koji pružaju usluge na 25 jezika i opslužuju klijente u različitim industrijama.

Kompanija u Srbiji je prepoznata kao pouzdan i atraktivan poslodavac, a poverenje zaposlenih nadograđuje konstantnim ulaganjem u najbolje uslove rada, pripremu pouzdanog plana razvoja karijere, specifičnih znanja, edukacije i obuke, sa ciljem da bude pravi izvor znanja za zaposlene. Međunarodno iskustvo i kompetentnost u različitim oblastima prenose i na poslovanje u Srbiji i prilagođavaju se potrebama lokalnog tržišta.


Na globalnom nivou, Transcom je vodeća kompanija za pružanje različitih usluga putem pozivnih centara u svetu. Svakim danom, širom sveta, 30 000 stručnjaka korisničke podrške pomaže da se opsluži 1,5 milionu klijenata na 33 različita jezika. Kompanija se oslanja na motivisane ljude koji znaju kako da pruže najbolje rešenje za svaku sitauciju sa kojom se klijenti susreću, putem svih dostupnih kanala i u svako vreme. Svake godine zapošljava hiljade novih ljudi, vodeći se vizijom da su ljudi ti koji čine razliku.  Adresa

    Makenzijeva 57, 11000 Beograd, Srbija

   www.transcom.com/rs/


  Ostalo

PIB: 108462825