2 izvršioca u Beogradu


Zadaci radnog mesta:

  • vrši pripremu svih jela iz asortimana restorana
  • organizuje i rukovodi procesom rada u kuhinji restorana u jednoj smeni
  • vrši neposrednu kontrolu prerade i finalne obrade namirnica u kuhinji
  • u odsustvu šefa kuhinje rukovodi i organizuje procesom rada u kuhinji restorana
  • vrši organoleptički pregled namirnica
  • odobrava izdavanje porudžbina i kontroliše njihov kvalitet
  • sarađuje sa šefom kuhinje oko nabavke sirovina i organizacije rada i zaposlenih u kuhinji restorana
  • prati i primenjuje najnovija dostignuća iz oblasti kulinarstva


Uslovi za kandidate:

  • najmanje IV stepen ugostiteljske škole - smer kuvar
  • poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama u kuhinji restorana
  • dobre organizatorske sposobnosti
  • ozbiljnost i kreativnost u radu
  • spremnost za rad vikendom


Zaposlenima nudimo sledeće pogodnosti:

  • rad u prijatnom i dinamičnom okruženju
  • podršku i pomoć kolega u radu
  • mogućnost daljeg usavršavanja i napredovanja


Obezbeđujemo po Zakonu:

  • redovnu i stimulativnu zaradu


Na razgovor će biti pozivani samo kandidati koji uđu u uži izbor.



Gradovi
Beograd


Pozicije posla

Vođa smene u kuhinji restorana (m/ž)   2

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
  • Prehrambena tehnologija
Obrazovanje
  • Srednja škola