Opis posla:

  • Organizuje i rukovodi timom kuhinje restorana,
  • Kontroliše aktivnosti kuhinje i kvalitet jela kako bi se obezbedilo poštovanje predviđenih standarda pripreme i prezentacije,
  • Kontroliše ispravnost rokova trajanja svih namirnica i deklaracije koje se koriste u kuhinji,
  • Učestvuje u odabiru novih radnika,
  • Prati obuku novozaposlenih,
  • Trebuje namirnice potrebne za pripremu jela i poslastica iz asortimana restorana,
  • Takođe i priprema jela iz asortimana restorana,
  • Sarađuje sa menadžerom oko organizacije rada i zaposlenih u kuhinji restorana,
  • Prati i primenjuje najnovija dostignuća iz oblasti kulinarstva


Uslovi:

  • Poželjno prethodno iskustvo na istoj poziciji minimum 3 godine


Nudimo:

  • Rad u hotelu visoke kategorije
  • Priliku za stručnim usavršavanjem
  • Prijatno radno okruženje
  • Mogućnost stalnog zaposlenja
  • Obezbeđeni smeštaj i uniforma
  • Obezbeđena dva obroka u toku smene



Gradovi
Kopaonik


Pozicije posla

Šef kuhinje (m/ž)   1

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
  • Prehrambena tehnologija
Obrazovanje
  • Srednja škola