Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC) sa ponosom predstavlja devetu Soft Skills Akademiju, internacionalni seminar za razvoj ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere! Ove godine se pruža odlična prilika da 40 studenata sa Univerziteta u Novom Sadu unaprede svoju emocionalnu inteligenciju i nauče nešto više o njoj. Ova akademija će se održati 2-3. decembra i 9-10. decembara na Fakultetu tehničkih nauka.

Studenti i značaj emocionalne inteligencije: 9. Soft Skills Akademija

Emocionalna inteligencija postala je ključna veština u savremenom svetu, kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu. Znanje iz ove oblasti omogućava ljudima da bolje razumeju sebe, svoje emocije i emocije drugih, što dalje doprinosi izgradnji snažnih međuljudskih odnosa, komunikaciji i efikasnom upravljanju stresom.


Profesionalni trener poslovnih veština Boris Teodosijević, psiholog dr Jovana Trbojević Jocić, pokrajinski zaštitnik prava građana i asistent na Pravnom fakultetu u Novom Sadu Dragana Ćorić, kao i Branko Koprivica, poznati muzičar koji svoje životno iskustvo kroz motivacione govore deli na društvenim mrežama, samo su neki od predavača koji će uveličati ovogodišnju Akademiju i polaznicima preneti svoja znanja i iskustva.


Ova sertifikovana četvorodnevna akademija posvećena je pružanju praktičnih alata i tehnika kako bi studenti unapredili svoju emocionalnu inteligenciju. Akademija će obuhvatiti niz radionica, predavanja i interaktivnih sesija koje će studentima omogućiti da steknu dublje razumevanje ove važne teme. Pored toga, učesnici će imati priliku da razvijaju veštine kao što su samosvest, samopouzdanje, empatija i upravljanje emocijama, koje su ključne komponente emocionalne inteligencije.


"Idealna prilika da kroz 4 dana steknete prijateljstva i znanja koja će vam svakodnevno biti od koristi tokom života!", izjavila je Sandra Jović ovogodišnji glavni organizator Soft Skills Academy, takođe i student sa Fakulteta tehničkih nauka.

Ako si student iz Novog Sada pozivamo te da se prijaviš na ovogodišnju akademiju, kao i da unaprediš svoje veštine i stekneš nova poznanstva.


Prijave su otvorene do 20.11.2023. a za više informacija posetite saj https://ssa.eestecns.org/ i instagram profil https://www.instagram.com/softskillsacademy_ns/