Udruženje studenata elektrotehnike Evrope Lokalni Komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad) organizuje po šesti put Soft Skills Academy, internacionalni projekat u vidu četvorodnevnog seminara razvoja ličnih i profesionalnih veština, koji se održava u još 19 gradova širom Evrope. Akademija je namenjena svim studentima, kako fakulteta tako i viših škola, sa teritorije grada Novog Sada.

“Soft Skills Academy – You can't download everything“ – Opis projekta


Ove godine, Akademija će se održati 16-17. i 23-24. novembra na Univerzitetu u Novom Sadu.


Koncept seminara je takav da će učesnici imati mogućnost pohađanja mnogobrojnih radionica i predavanja na temu “Poslovna komunikacija i prioriteti”, pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje kako na ličnom nivou, tako i na profesionalnom planu. Studenti će imati priliku da dobiju savete na temu veština isključivo poslovne komunikacije, načina na koji se pripremaju za kontakte sa budućim poslodavcima, a takođe će steći veštine davanja prednosti prioritetima u situacijama kada je potrebno organizovati sopstveno vreme kao i obaveze.


Prijave za Soft Skills Academy biće otvorene za sve studente već od 21.10. do 06.11. ove godine.


Planirano je 40 polaznika ovog seminara koji će biti odabrani, od svih prijavljenih kandidata, na osnovu dosadašnjeg iskustva i lične motivacije. Radionice i predavanja će, učesnicima ove Akademije, držati vodeći domaći i strani stručnjaci iz datih oblasti, koji već godinama vrše prenos znanja na temu istih.

Nakon četiri produktivna i ispunjena dana, naši polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno pohađali ovaj seminar.