Želite da podignete svoju karijeru na novi nivo i otkrijete svoj liderski potencijal? Upoznajte se sa najboljim mogućnostima kada je reč o poslovnoj školi i pridružite se Access MBA-u u Beogradu 19. novembra u hotelu Hyatt Regency. Učestvovanje je besplatno, ali je predregistracija obavezna kako biste rezervisali svoje mjesto.

Smatrate da je MBA Vaša budućnost?  Evo šta treba da uradite!


Tokom događaja povezujemo potencijalne kandidate za MBA sa vrhunskim poslovnim školama kao što su Hult, Vlerick, IE, EU Business School, ESMT Berlin, EDHEC, ESSEC i mnoge druge.

Razgovarajte licem u lice sa direktorima za upis i istražite vanredne, online i redovne programe širom sveta.


Kako Access MBA može da Vam pomogne na Vašem profesionalnom putu:

1. Personalizovani događaj

Naš proces uparivanja bazira se na Vašem jedinstvenom profilu. Očekujte individualni raspored sastanaka jedan na jedan sa poslovnim školama koje najbolje odgovaraju Vašem obrazovanju i interesovanjima. Pre samog događaja imaćete obuku sa stručnjakom za obrazovanje kako biste se uspešno pripremili.


2. Svestrana forma događaja

Steknite resurse, mrežu i samopouzdanje za svoju avanturu sa poslovnom školom tokom interaktivnih webinara, školskih prezentacija ili panela bivših studenata. Sve to u sklopu događaja!


3. Stipendija od 1000 evra, besplatno putovanje u kampus, pripreme za prijemni

Ako se odlučite da učestvujete u događaju imate priliku da osvojite 1.000 evra za finansiranje svojih poslovnih studija, besplatno putovanje u univerzitetski kampus po Vašem izboru ili 1 od 3 GMAT online kurseva Manhattan Review-a. Pobednik će biti proglašen na zatvaranju evropske turneje.


Odaberite MBA put i pridružite nam se! Prijavite se za Access MBA događaj u Beogradu:

https://www.accessmba.com/link/LgT