Gradska uprava za urbanizam, građevinske, stambene i imovinsko pravne poslove grada Jagodine raspisala je tender za prvu fazu izvođenja radova na rekonstrukciji gradskog trga „Skver omladine“ u Jagodini u ponovljenom postupku.

Raspisan tender za rekonstrukciju „Skvera omladine“ u Jagodini

Za ovu svrhu opredeljena su sredstva u iznosu od 21.362.960,00 dinara.


Pripremni radovi za rekonstrukciju skvera između ostalog uključuju raščišćavanje terena, rušenje postojećeg popločanja, stare asfaltne i betonske podloge kao i tampon sloja do kote potrebne za izradu novog popločanja.


Zemljani radovi podrazumevaju iskop zemlje III kategorije za pripremu zelenih površina, platoa i pešačkih površina. Za popločavanje površina koristiće se svetlo i tamno sive granitne ploče debljine šest centimetara i dimenzija 80x40 centimetara.


Popločanje oko stabala podrazumeva nabavku, transport i ugradnju limenih ploča debljine 2 centrimetra. Dimenzije granitnih ploča su 120x50 centimetara.


U nabavku su uključeni i betonski ivičnjaci dimenzija, formiranje travnjaka i opremanje prostora okruglim betonskim đubrijerima. Takođe, vršiće se i demontaža, reparacija, lakiranje postojećih klupica i njihovo vraćanje na mestima predviđenim projektom.


Rok za izvođenje radova ne može biti duži od 60 dana od uvođenja u posao ponuđača, odnosno izvođača radova.


Garantni rok za kvalitet izvedenih radova ne sme biti kraći od 24 meseca i računa se od datuma primopredaje radova.


Zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 22. oktobra.