Fondacija Novak Đoković i magazin "Original" organizuju HR konferenciju "Originalni razgovori" na kojoj će više od 150 mladih moći da se upozna sa procesom intervjua za posao ili naće prvo zaposlenje.

Prilika za mlade da usavrše veštine konkurisanja za posao

HR menadžeri iz vodećih kompanija iz zemlje i regiona kandidatima će govoriti o tome kako da napišu dobru radnu biografiju i motivaciono pismo, kao i šta je važno istaći tokom razgovora za željenu poziciju.

"U okviru oglasa za traženu poziciju, svaka kompanija će naglasiti za kojim poslovnim profilima ima potrebu i šta od kvalifikacija je potrebno da ispunjava. Simulacija intervjua na konferenciji sastojaće se iz stručne analize nastupa učesnika, ali i konkretnih saveta HR stručnjaka o tome kako da usavrše svoje profesionalne veštine", saopšteno je iz Fondacije Novak Đoković.

Konferencija će biti održana 22. februara a prijave su otvorene na sajtu originalmagazin.com i trajaće do popunjavanja mesta.

Drugi po redu "Originalni razgovori" namenjeni su mladim ljudima između 22 i 30 godina, studentima završnih i master studija i onima koji prave prve korake u profesionalnoj karijeri.

Učesnici "Originalnih razgovora" ući će u bazu kandidata za zaposlenje svih kompanija koje učestvuju na konferenciji.