Er Srbija je pripremila specijalnu promotivnu ponudu za Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji se održava od 20. do 23. februara. Posetioci će karte za šest novih linija nacionalnog avio-prevoznika, ali i za još 39 atraktivnih destinacija iz Beograda, moći da kupe po značajno sniženim cenama.

Nove destinacije Er Srbije na Sajmu turizma

Promotivna ponuda za nove destinacije važi do 2. marta i odnosi se na putovanja u periodu od 1. juna do 31. decembra 2020. Cene povratnih avio-karata sa polascima iz Beograda su počev od 79 evra za Ženevu, 139 evra za Kišinjev i Lavov, 149 evra za Firencu i 229 evra za Aman i Rostov na Donu.

“Radujemo se novoj prilici da na najvećoj turističkoj manifestaciji u regionu ljubiteljima putovanja predstavimo našu bogatu ponudu po izuzetno povoljnim uslovima. Sajam turizma predstavlja sjajnu priliku da se na vreme isplaniraju putovanja, uz atraktivne cene i nenaplaćivanje troškova izdavanja karata,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Tokom trajanja Sajma, biće aktuelna i promotivna ponuda za čak 39 popularnih destinacija u mreži Er Srbije. Posetioci će po ceni počev od 99 evra moći da kupe povratne karte do Frankfurta, Larnake i Rijeke, dok će Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Diseldorf, Rim, Split i Istanbul biti dostupni po ceni počev od 109 evra.

Cene povratnih karata za Bukurešt, Sarajevo, Tiranu, Štutgart, Dubrovnik i Amsterdam iznosiće počev od 119 evra, za Sofiju 129 evra, za Solun i Kijev 139 evra, dok će i za ostale destinacije u ponudi cene biti značajno snižene.

Specijalna sajamska akcija se odnosi na putovanja u periodu od 24. februara do 30. juna 2020. godine