Udruženje mladih ekonomista Republike Srpske 29. maja organizuje treću konferenciju "Zaposli se - pokreni svoj biznis 2019", a ukupno 15 govornika će svojim znanjem, iskustvom i kompetencijama pokazati koji je to pravi put do uspjeha.

Konferencija

Konferencija će biti održana u prostorijama Područne privredne komore Republike Srpske Banjaluka od 14 časova, a za razliku od prethodnih godina, ove godine će konferencija biti podijeljena u tri panela.

Prvi panel nosi naziv "Osnivanje preduzeća i izvori finansiranja", drugi "Od mikrobiznisa do uspješne kompanije", a treći "IT kao pokretač modernog preduzetništva".

Pored odlične diskusije, predviđene su i vrijedne nagrade, kao i degustacija domaćih proizvoda, na čijoj promociji Udruženje mladih ekonomista radi već više od godinu dana u okviru projekta "Kupuj domaće ulaži u Srpsku" i "Festivala domaćih proizvoda".

Broj učesnika na konferenciji je ograničen, a informacije o kotizaciji i ostalim detaljima konferencije mogu se pronaći na internet stranici Udruženja www.umekrs.com, kao i na društvenim mrežama.