Ako ste još uvek u takvoj nedoumici, želimo da vas upoznamo sa Regionalnim virtuelnim sajmom obrazovanja i praksi "Na koji ćeš faks?". Sajam se održava od 17. novembra i trajaće sve do 30. Juna 2024. godine.

Još uvek niste sigurni gde da nastavite svoje školovanje ili započnete karijerni put?

Sajam “Na koji ćeš faks?” vam nudi jedinstvenu priliku da se upoznate sa širokim spektrom regionalnih fakulteta i njihovim studijskim programima, ali i sa kompanijama i praksama koje nude. Sajam objedinjuje sve ove informacije na jednom mestu i pomaže vam da sa lakoćom pronađete pravu priliku za vas.

Platforma vam pruža mogućnost da se povežete sa preko 300 učesnika i saznate sve što vas interesuje o studijskim programima, uslovima upisa, kriterijumima za stipendije i slično u akademskom pogledu, a sa druge strane o mogućnostima za praksu i buduće zaposlenje u karijernom pogledu.

Osim toga, sajam vam nudi i mogućnost prisustva različitim online prezentacijama, panel diskusijama i radionicama koje će vam pomoći da napredujete na akademskom i karijernom planu i dobijete korisne savete i preporuke od stručnjaka iz ove oblasti.

Sajam traje do 30. Juna 2024. godine, a pristup je omogućen svima putem linka sa računara ili mobilnog uređaja. Registracija nije neophodna, a ulaz je potpuno besplatan.

Ove godine na našem sajmu možete pronaći veliki broj univerziteta i fakulteta iz regiona, kao što su Univerzitet u Ljubljani, Fakultet tehičkih nauka u Novom Sadu, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, Sveučilište u Dubrovniku, Univerzitet u Istočnom Sarajevu i mnoge drugi. Pored toga, umrežite se i sa nekim od vodećih kompanija kao što su Samsung, Banca Intesa, Adacta, Wargaming i Wiener Städtische .


Više informacija možete pronaći na:


O organizatorima:

Friendly HR je kompanija koja za cilj ima da pomogne mladima na njihovom putu akademskog i karijernog usavršavanja. Pored podrške kroz mnogobrojne edukacije, Friendly HR nudi mogućnost karijernog savetovanja, kao i pomoć pri pisanju CV-ja i motivacionih pisama i pripremu za intervju. Sa sedištem u Beogradu, Friendly HR je uspeo da okupi grupu naizgled nepoveznih ljudi, različitih puteva i znanja koje su povezale zajedničke vrednosti, kao i ista vizija i misija.