Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš po jedanaesti put organizuje sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!” po jedanaesti put organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži priliku da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će se održati 4. i 5. marta 2019. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Job Fair 2019 Tvoja karijera počinje ovde!

Generalna promocija sajma održaće se u sredu, 27.02, sa početkom u 14h na raskrnici ulice Svetozara Markovića i Obrenovićeve, ispred parfimerije Jasmin.

Pozivamo Vas da prisustvujete našoj generalnoj promociji i saznate više o ovogodišnjem Job Fair-u i sadržaju koji smo pripremili za Vas!

Više informacija o samom sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama koje su podržale ovaj događaj možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma jobfairnis.rs. Pratite nas na društvenim mrežama facebook, instagram, twitter i LinkedIn.