Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, proglašena je za jednog od tri najpoželjnija poslodavca u zemlji, u okviru obimnog istraživanja koje sprovodi najposećeniji portal za zapošljavanje Infostud.

Er Srbija među tri najbolja poslodavca u Srbiji

U tradicionalnom Talent X istraživanju, u kojem je učestvovalo čak 10.413 ispitanika, nacionalni avio-prevoznik našao se u top tri poslodavca u Srbiji, zajedno sa kompanijama NIS i Coca-Cola HBC.

Pored te tri kompanije, među 20 najpoželjnijih poslodavaca našli su se još Banca Intesa, British American Tobacco, Hemofarm, IKEA, Lidl, L’Oréal, MTS/Telekom Srbija, PepsiCo, Philip Morris International, Telenor, VIP mobile i drugi. Ovim povodom, Er Srbiji je na prigodnoj ceremoniji dodeljena specijalna plaketa, koju je u ime kompanije primio Marko Babić, direktor ljudskih resursa.

„Izuzetno smo ponosni na osvojeno priznanje, imajući u vidu da je naša kompanija duboko posvećena kreiranju dinamičnog i stimulativnog radnog okruženja koje svima pruža jednake šanse, adekvatnu zaradu i mogućnosti za dalji napredak i usavršavanje. Drago nam je što su i učesnici ispitivanja to prepoznali, što nam samo potvrđuje da smo na pravom putu kada je u pitanju odnos prema zaposlenima, ali i kandidatima“, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

Er Srbija posebnu pažnju posvećuje identifikaciji i razvoju talenata u organizaciji, kao i kreiranju brojnih razvojnih programa kojima se podstiču lični i profesionalni razvoj zaposlenih. Kroz kompanijski wellbeing program promovišu se zdrave navike, vodi računa o balansu privatnog i poslovnog života zaposlenih, kao i o njihovom zdravlju i dobrobiti.

Nacionalna avio-kompanija se aktivno bavi i privlačanjem mladih talenata kako bi im pomogla u daljem profesionalnom usavršavanju i izgradnji karijere.