Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Novi Sad, organizuje projekat ,,EBEC - Novosadski dani inženjera” koji je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu. Inženjersko takmičenje održaće se od 31.03. do 02.04.2017. godine, u koje su, pored samog takmičenja, uključene i soft skills radionice.

,,EBEC - Novosadski dani inženjera”

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada je neprofitna, apolitična studentska organizacija. Novosadski ogranak međunarodnog udruženja studenata tehnike Evrope – BEST je jedna od 94 lokalnih BEST grupa, koje se nalaze na isto toliko univerziteta u 32 države širom Evrope.

Projekat ,,EBEC - Novosadski dani inženjera”

EBEC (European BEST Engineering Competition) je jedan od najbrže rastućih projekata naše organizacije. U okviru ovog inženjerskog takmičenja pet timova od po četiri učesnika takmiče se jedni protiv drugih u rešavanju stvarnih problema kompanije (studija slučaja) ili izrade rešenja za dati zadatak koristeći ograničene količine materijala u ograničenom vremenskom periodu (timski dizajn). Takmičenje se sastoji od tri runde: lokalne, regionalne i finalne koja će se ove godine održati u Brnu. Svi studenti fakulteta Univerziteta u Novom Sadu mogu biti učesnici na ovom takmičenju, pre svega studenti Tehničkog, Tehnološkog i Prirodno-matematičkog fakulteta. Svako od njih će dobiti mogućnost da učestvovanjem na ovom projektu iskaže svoje veštine i sposobnosti.

Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno.


Više informacija možete pronaći na:

http://bestns.org.rs/

https://www.facebook.com/BEST.Novi.Sad/

http://ebec.rs/

https://www.facebook.com/EBEC.Novi.Sad/


Prijave za učešće u ,,EBEC - Novosadski dani inženjera” se nalazi na sajtu:

http://ebec.rs/2017/prijava/