Radno vreme: 10. oktobra 11 do 19h 11. oktobra od 10 do 18h ULAZ SLOBODAN

DOĐI U HOTEL PARK NA SAJAM ZAPOŠLJAVANJA -  Novosadskog sajma 35  10. i 11. oktobar 2018.

Sajam zapošljavanja TOP JOB održava se 10. i 11. oktobra 2018. u hotelu Park u Novom Sadu u organizaciji specijalizovanih sajamskih agencija Belexpo Plus i Backup uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje.

Učesnice na sajmu su: NORMA, Tarkett, Aptiv, Patent CO, Netex, Swarovski, Magna, EATON, Nectar, JTI, Apatinska pivara, Interea, Transcom, Nefa nameštaj, Agrosava i Ecovis.

Traže se oni koji pričaju strane jezike za rad u call centrima, studenti završnih godina FTN-a, Ekonomskog i Poljoprivrednog fakulteta, inžinjeri ali i radnici u proizvodnji i majstori na održavanju.

Za sve one koji žele da se informišu o slobodnim radnim mestima mogu da posete Facebok stranicu sajma https://www.facebook.com/topjobsajam/.

U okviru sajma kompanija NORMA će održati edukativno predavanje 11. Oktobra od 14.45h

14:45 - 15:45 Norma Start program - Sofija Bogdanović i Milica Tomić

Program prakse za studente završnih godina osnovnih I master studija, kao I studente koji su nedavno diplomirali. Posetioci će imati priliku da čuju osnovne informacije o programu prakse, iskustvima bivših Norma Start studenata, ali i kao izgleda ceo proces selekcije u jednoj internacionalnoj kompaniji.

Broj mesta je ograničen, molimo vas da svoje prisustvo prijavite putem mejla do srede 10. oktobra: djordje.markovic@back-up.rs ili sms-om na 065 99 24 670.


ULAZ BESPLATAN