Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Novi Sad (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada, organizuje projekat „Dani BESTa” koji je od izuzetnog značaja za Univerzitet u Novom Sadu i koji je podržan od strane naših partnera: OPENS, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Grada Novog Sada, Infopolis, Quantox, Startuj, Knjaz Miloš i Delhaize Serbia. Događaj će se održati u periodu od 8. do 11. decembra 2022. godine.

Dani BESTa 2022


Nešto o nama...

BEST (Board of European Students of Technology) je Udruženje studenata tehnike Evrope i predstavlja neprekidno rastuću, neprofitnu, apolitičnu i nevladinu studentsku organizaciju. Osnovano je 1989. godine i od tada obezbeđuje komunikaciju, saradnju i razmenu studenata širom Evrope. Danas postoje 88 lokalne BEST grupe raspostranjene u 31 zemlji Evrope. Naš cilj je da pomognemo studentima da postanu međunarodno orijentisani, omogućavajući im bolje razumevanje evropske kulture i razvijanje kapaciteta rada na međunarodnom nivou.


Nešto više o projektu...

Na četvorodnevnom događaju „Dani BESTa” studenti će imati priliku da slušaju radionice raznih karaktera (upravljanje stresom, emocionalna inteligencija u poslovnom kontekstu, put do prve prakse i prvog zaposlenja u IT firmi, veštine potrebne za kvalitetnu komunikaciju, prokrastinacija i sl.).


Cilj projekta je da se mladima ukaže važnost neformalnog obrazovanja, šta je to što jedan student pored fakulteta može da radi i kako dodatno da se unapređuje. Očekujemo veliki broj studenata koji će steći svest o važnosti neformalnog obrazovanja.

Sve radionice i treninzi su besplatni.


Nešto više o projektu, kao i formu za prijavu možete pronaći na sajtu:

https://dani-besta.bestns.org.rs/


VIše informacija možete naći na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/BEST.Novi.Sad

http://www.bestns.org.rs/

https://www.instagram.com/best_novi_sad/