Da li ste znali koliko menadžerskih sposobnosti bi trebalo da ima jedan uspešan menadžer? Prema nekim istraživanjima – čak 50! Neke, naravno, steknemo dok smo na fakultetu, dok se neke stiču u praksi. Uz to, veoma je važno da idemo u korak sa vremenom i trendovima, kao i da se nadograđujemo kroz koncept celoživotnog učenja.

Coca Cola rise management trainee - konkurs za mlade talente

Vođena ovom idejom, Coca-Cola HBC Srbija organizuje program koji ima za cilj da osnaži mlade, talentovane diplomce da započnu svoju karijeru, kao i da ih transformišu u sledeću generaciju lidera i menadžera.

U pitanju je RISE management trainee program, vodeći program kompanije Coca-Cola HBC Srbija, koji spaja jedinstvene kvalitete i veštine učesnika, a sve u kombinaciji sa veštim i brzim okruženjem, mentorstvom vrhunskih lidera i međunarodnom zajednicom.

RISE program predstavlja rad sa punim radnim vremenom i traje dve godine, gde se polaznici postepeno upoznaju sa radom u FMCG industriji i radom u kompaniji poput Coca-Cole HBC Srbija.

„Smatram da je RISE management trainee program odlična prilika za mlade koji imaju veliku želju da uče, rade i razvijaju se u korporativnom okruženju, uz veliku podršku kolega i mentora. Svoju karijeru započela sam u Coca-Cola Hellenic kompaniji, u odeljenju za kontrolu kvaliteta, gde trenutno osećam potpunu prednost dinamičnog i izazovnog poslovnog okruženja“, reči su Nađe Pejović, polaznice RISE programa.

RISE management trainee namenjen je svim studentima četvrte godine, apsolventima, diplomcima, kao i polaznicima master studija akreditovanih Univerziteta u Srbiji. Konkurs za polaznike otvoren je u periodu od 24. aprila do 25. maja na https://riseprogram.rs/ .