Prodaja i servis građevinskih strojeva, rudarstvo, obnovljivi izvori energije

Tvrtka LAGER d.o.o. je osnovana davne 1987. godine u Posušju (Bosna i Hercegovina) gdje se nalazi i sjedište LAGER grupe. Lager grupa predstavlja grupaciju vlasnički povezanih poduzeća: Lager d.o.o. Posušje, Lager Bašić d.o.o. Zagreb, Lager Mašine d.o.o. Beograd, Lager dooel Skoplje, Lager d.o.o. Kosovo, Lager d.o.o. Podgorica, International Ljubuški te zastupništva u Sloveniji, Albaniji i Švicarskoj.

Lager Grupa je regionalni lider u prodaji građevinskih strojeva i rudarske opreme koji posluje u deset europskih zemalja i koja je u skoro tri desetljeća uspješnog poslovanja izrasla u jednu od najvećih grupacija koja se bavi prodajom i servisiranjem građevinskih strojeva na području središnje i jugoistočne Europe.


Poslovanje Lager grupe prvenstveno obuhvaća zastupanje, distribuciju i prodaju građevinskih strojeva i rezervnih dijelova, te servis strojeva i postrojenja velikih proizvođača građevinske opreme. Također obuhvaća proizvodnju prikolica i poluprikolica u tvornici INTERNATIONAL d.o.o. u Ljubuškom kao i ulaganje u istraživanje i izgradnju elektroenergetskih subjekata s najsuvremenijim tehnologijama u proizvodnji električne energije bez štetnog utjecaja na životni okoliš.


Trenutno grupacija ima preko 300 zaposlenih radnika svih struka potrebnih da bi se krajnjem kupcu dostavila savršena usluga kojoj težimo od samog dana prodaje stroja do njegove krajnje iskoristivosti.  Adresa

    Vukovarska 47,  , Bosna i Hercegovina

   www.lager-doo.com


  Kontakt informacije

   marketing@lager-doo.com

   Centrala: +38739682333


  Ostalo

PDV: 272036120007

MB: 2099186