Da li ste spremni da pronađete Master program koji će Vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve? Na Access Masters-u u Beogradu upoznaćete renomirane poslovne škole i samim tim biće Vam lakše da odaberete pravi put do uspeha. 20. novembra imaćete priliku da se susretnete sa predstavnicima visoko rangiranih i akreditovanih škola, kao što su Bocconi, IE University, Vlerick, EADA, Hult International Business School, i mnoge druge.

VREME JE DA PRONAĐETE SVOJU ŠKOLU ZA POSTDIPLOMSKE STUDIJE IZ SNOVA

Izvucite maksimum iz ovog događaja i iskoristite pogodnosti koje pruža. Access Masters može puno toga da Vam ponudi - od individualnih sastanaka do prezentacija. 


Evo šta možete da očekujete na ovom događaju:


1. Upoznajte škole

Iskoristite ovu priliku da se upoznate sa uglednim poslovnim školama, porazgovarate o svojim ciljevima u karijeri i saznate kako one mogu da Vam pomognu da ih ostvarite. Pripremite pitanja za univerzitetske savetnike i saznajte kako zapravo izgleda postdiplomsko iskustvo.


2. Otkrijte raznolike programe

Pronađite neke od najboljih programa u oblastima Poslovanja, Menadžmenta, Marketinga itd. Naučite o glavnim razlikama između stacionarnih, online i hibridnih programa i odlučite šta je najbolje za Vas. Pronađite najbolje destinacije za studiranje i razvoj karijere.


3. Dobijte savet od stručnjaka

Stručnjaci i savetnici na licu mesta mogu da Vam pomognu i odgovore na pitanja u vezi sa upisom, vizom, finansiranjem i poslovnim mogućnostima. Takođe možete da dobijete savete u vezi sa TOEFL, IELTS, GRE ili GMAT testovima i kako da poboljšate svoje rezultate.


Sve to i još puno toga čeka Vas na Access Masters-u u Beogradu 20. novembra u hotelu Hyatt Regency. Prijavite se besplatno!

https://www.accessmasterstour.com/link/LgS