Fondacija SOS Dečija sela Srbija upućuje javni poziv za izradu analize zakonskih i budžetskih okvira i mogućnosti za povećanje državnih davanja, odnosno finansiranje usluga koje pružaju nevladine organizacije u oblasti socijalne zaštite dece, mladih i porodice. Poziv je upućen organizacijama sa relavantnim kvalifikacijama i iskustvo u gore navedenoj oblasti.

Poziv za slanje ponuda izrada analize GS 2017


U prilogu ovog oglasa nalazi se opis poslova i zadataka (Terms of References) koje treba izvršiti. ToR se može preuzeti sa sajta www.sos-decijasela.rsili kontaktom na adresu za slanje prijava.


Ponude slati na engleskom jeziku, do 25. februara 2017. godine, na adresu: ivan.stojanovic@sos-decijasela.rs, ili na adresu SOS Dečija sela Srbija, Bulevar kralja Aleksandra 251, Beograd. Ponude se šalju u zatvorenoj koverti, sa naznakom – Ponuda za izradu analize, treba da budu potpisane i overene (skenirane ako se šalju u elektronskoj formi).


Finalna verzija analize se radi i predaje u tri tri primerka, na srpskom i engleskom jeziku, u elektronskoj i štampanoj formi. Krajnji rok za izradu finalne verzije analize je 20. april 2017. godine.


Ponuda treba da sadrži:

1. Predlog metodologije koja će biti primenjena u analizi

2. Vremenski okvir u kojem će analiza biti izvršena, sa predlogom faza u radu

3. Nacrt sadržaja analize

4. Cenu, odnosno naknadu i uslove plaćanja za izvršenje posla

5.Reference organizacije relevantne za izvršenje posla.


Ponuđači koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervjue, nakon kojih će biti izabrana najbolja ponuda i zaključen ugovor o realizaciji ugovorenog posla.


Sve dodatne informacije mogu se dobiti do 15. februara, isključivo putem adrese ivan.stojanovic©sos-decijasela.rs.