Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!” organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša potragu za prvim radnim iskustvom. Sajam će se održati jubilarni, deseti put, 5. i 6. marta 2018. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Job Fair 2018  - Tvoja karijera počinje ovde!

Na samom sajmu se mladim ljudima pruža mogućnost da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija koji su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima. Studenti koji traže za posao ili stručnu praksu će na ovaj način steći iskustvo u komunikaciji, intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

Pored direktnog kontakta i komunikacije sa predstavnicima kompanija, posetiocima sajma će biti omogućene i besplatne radionice, prezentacije kompanija, seminari i treninzi. Mladi ljudi će moći da primene svoja stečena znanja i unaprede veštine koje su tražene i cenjene u savremenom poslovanju, a koje nemaju priliku da steknu tokom formalnog obrazovanja. BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali, u čemu je uspešan već dugi niz godina.

Više informacija o samom sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će po završetku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.