Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Novi Sad, organizuje projekat ,,EBEC Novi Sad - Novosadski dani inženjera” koji je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu. Inženjersko takmičenje održaće se od 7.12. do 9.12.2018. godine, u koje su, pored samog takmičenja, uključene i soft skills radionice.

EBEC Novi Sad - Novosadski dani inženjera

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada je neprofitna, apolitična studentska organizacija. Novosadski ogranak međunarodnog udruženja studenata tehnike Evrope – BEST je jedna od 95 lokalnih BEST grupa, koje se nalaze na isto toliko univerziteta u 33 države širom Evrope.

Projekat ,,EBEC Novi Sad - Novosadski dani inženjera”

EBEC (European BEST Engineering Competition) je jedan od najbrže rastućih projekata naše organizacije. U okviru ovog inženjerskog takmičenja četiri tima od po četiri učesnika takmiče se jedni protiv drugih u rešavanju stvarnih problema kompanije (studija slučaja) ili izrade rešenja za dati zadatak koristeći ograničene količine materijala u ograničenom vremenskom periodu (timski dizajn). Takmičenje se sastoji od tri runde: lokalne, regionalne i finalne. Regionalna runda se ove godine održava u Novom Sadu na šta smo mi izuzetno ponosni, a nakon nje sledi finale u veličanstvenom Torinu. Svi studenti fakulteta Univerziteta u Novom Sadu mogu biti učesnici na ovom takmičenju.


Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno.

Više informacija možete pronaći na:

http://bestns.org.rs/

https://www.facebook.com/BEST.Novi.Sad/

http://ebec.rs/

https://www.facebook.com/EBEC.Novi.Sad/